GJ Infra BV

Uw probleem is onze uitdaging !
  • 221 bezoek(en)

Over GJ Infra BV

GJ Infra is een aannemingsbedrijf in de branche van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW).
Als onderneming hechten wij veel waarde aan kwaliteit, flexibiliteit, betrokkenheid en korte c.q. duidelijke communicatielijnen.

GJ Infra is een breed inzetbare, flexibele partner voor werken in de Grond-, Weg- en Waterbouw sector. Wij trachten ieder vraagstuk c.q. probleem voor onze opdrachtgevers om te zetten tot een oplossing en deze tot ieders tevredenheid uit te voeren.

Onze doelstelling is te allen tijde om de opdrachtgever te ontzorgen.
Een opdrachtgever kan dus met ieder vraagstuk c.q. probleem, hoe groot, klein of ingewikkeld, bij ons terecht. Een complexe opdracht zien we als een mooie uitdaging.

Waar u misschien nog niet aan had gedacht, hebben wij misschien al wel bedacht!!!

De kracht van GJ Infra komt voort uit het inzetten van gemotiveerde, vakbekwame en betrokken mensen met een grote dosis flexibiliteit.
Afhankelijk van de opdracht zullen wij onze werkzaamheden daarop afstemmen en zullen wij dus eenmaal als hoofdaannemer bezig zijn en ander maal als onderaannemer voor bijvoorbeeld collega aannemers.

Binnen de specialismen van de GWW sector heeft GJ Infra zich toegelegd op de facetten Rioleringen en Grondwerken, maar zijn wij "totaal aannemer" van vele voorkomende werkzaamheden in de openbare ruimte.
Consult Q&A

Get answers to your queries now

Ask Question

Questions

No query answered yet.