Jos Vrolijk

Bouwen zonder zorgen
  • 306 bezoek(en)

Over Jos Vrolijk

Bouwen zonder zorgen
Bij ons kunt u terecht voor al uw agrarische projecten én voor de nieuwbouw of renovatie van bedrijfspanden. De combinatie van functioneel gebruik en het welzijn van mens en dier staat steeds voorop.

Ervaring en kwaliteit
Het professionele team van Bouwbedrijf Jos Vrolijk BV levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Als onderdeel van de Vrolijk Groep hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd in de agrarische sector en in het midden- en kleinbedrijf. Om ons beter te kunnen onderscheiden hebben we in 2017 de overstap gemaakt naar het zelfstandige Bouwbedrijf Jos Vrolijk. Op deze manier kunnen we onze klanten een nóg betere service bieden.

Welkom
Soms zijn onze klanten al heel ver met hun plannen als ze bij ons aankloppen. Andere klanten beginnen nog maar net na te denken over de mogelijkheden van een eventuele bouw of verbouw. Bij ons is iedereen welkom. Wij denken met u mee en adviseren u vanuit onze jarenlange ervaring. Elke project, groot of klein, wordt op dezelfde manier in behandeling genomen.

Turn-key
Wij zijn gespecialiseerd in turn-key projecten. Daarbij wordt elke zorg u uit handen genomen. Wij zijn het vaste aanspreekpunt en blijven dat tot aan de oplevering van uw bedrijfsgebouw. Bouwen is een dynamisch proces. Tijdens de werkzaamheden kunnen plannen wijzigen of nieuwe ideeën ontstaan. Geen probleem. Wij blijven steeds overleggen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.
Consult Q&A

Get answers to your queries now

Ask Question

Questions

No query answered yet.