Studio Vkwadraat

  • 313 bezoek(en)

Over Studio Vkwadraat

Studio V² maakt architectuur. Wij zijn actief op alle schaalniveaus, variërend van meubel- en interieurontwerp tot woningen en utilitaire bouwopgaven.

 

Onze ambitie is het realiseren van duurzame omgevingen en gebouwen. De specifieke context en opgave vormen hierbij het vertrekpunt.

Duurzaamheid
Duurzaamheid gaat voor ons naast respect voor milieu over aangename menselijke omgevingen, tijdloze schoonheid, functionaliteit en aanpasbaarheid. Met tijdloze schoonheid bedoelen wij niet-modieus. Door eenvoud, een zekere ingetogenheid en puur materiaalgebruik streven wij ernaar heldere gebouwen met karakter te ontwerpen. Onze ontwerpen zijn functioneel en worden veelal gekenmerkt door een heldere structuur die ruimte laat voor verandering.

Context
Architectuur moet verrassen en passen in de omgeving. De kwaliteiten en tradities van de locatie zetten wij in voor het ontwerp, zonder historiserend bezig te zijn.

Opgave
Om tot de essentie van de vraag te komen en een passende oplossing te bieden, gaan wij in gesprek met onze opdrachtgevers en gebruikers. Dit start met een kritisch onderzoek naar het programma, uw wensen en randvoorwaarden. Voordat wij tot uitwerking van uw project overgaan, presenteren wij u meerdere concepten en modellen. Ambacht en maakbaarheid vinden wij zeer belangrijk. Met minutieuze zorg voor detail werken wij uw project uit en begeleiden het tot en met de oplevering.
Consult Q&A

Get answers to your queries now

Ask Question

Questions

No query answered yet.