CONNECTED West-Brabant: boost voor logistieke regio

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. CONNECTED West-Brabant: boost voor logistieke regio
CONNECTED West-Brabant: boost voor logistieke regio

CONNECTED West-Brabant: boost voor logistieke regio

CONNECTED West-Brabant (CWB) geeft sinds eind 2016 het logistieke bedrijfs- en vestigingsklimaat in West-Brabant een boost. CWB bestaat nu uit dertien toonaangevende logistieke dienstverleners, zes West-Brabantse gemeenten waaronder  Moerdijk, het havenbedrijf, de regionale MBO/HBO onderwijsinstellingen, TKI Dinalog, Logistics Community Brabant en initiatiefnemer REWIN West-Brabant. Samen zijn zij verbinder, ambassadeur en aanjager van de regionale logistiek.

De CONNECTED deelname aan de grootste logistieke beurs ter wereld (Transport Logistic in München) is een uitstekend voorbeeld van de geslaagde samenwerking van West-Brabantse logistieke bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Er staan allerlei plannen op stapel om CWB verder uit te breiden, niet alleen met partijen maar vooral met activiteiten, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsmarkt en onderwijs. Samen gaan we de uitdaging aan om potentiële werknemers te enthousiasmeren voor de boeiende en zichzelf continu vernieuwende sector logistiek!

23 januari: speciale bijeenkomst

Op 23 januari 2020 organiseren gemeente Moerdijk, Port of Moerdijk én CWB (bij Port of Moerdijk, Plaza 3) een bijeenkomst over CONNECTED en multimodaal vervoer. Zodra het definitieve programma daarvan bekend is, publiceren we die op de website van CONNECTED.

Meer weten?

Het aanspreekpunt voor CWB is de Programmamanager Logistiek van REWIN: Hanneke Bruinsma. Spreekt het onderwerp van de bijeenkomst in januari je aan en wil je deelnemen? Of ben je met je bedrijf logistiek actief en heb je interesse om aan te sluiten bij ons unieke samenwerkingsverband? Hanneke staat je graag te woord. Haar contactgegevens vind je onderaan elke webpagina op de CONNECTED website.