Energiek Moerdijk: advies voor duurzaam ondernemen én besparen

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. Energiek Moerdijk: advies voor duurzaam ondernemen én besparen
Energiek Moerdijk: advies voor duurzaam ondernemen én besparen

Energiek Moerdijk: advies voor duurzaam ondernemen én besparen

Wilt u duurzaam ondernemen én direct uw kosten verminderen? Energiek Moerdijk helpt ondernemers graag om dit te bereiken.

Energiek Moerdijk is een onafhankelijke coöperatieve vereniging van en voor burgers en ondernemers uit Moerdijk. Zij geven praktisch advies aan ondernemers over hoe u kunt besparen op uw elektriciteits- en gasverbruik. U kiest zelf hoe u wilt besparen en welke investeringen u doet.

Bovendien verbindt Energiek Moerdijk u aan andere lokale ondernemers om de energiebesparende maatregelen voor u uit te voeren. Zo promoten zij duurzaam en lokaal te ondernemen met oog voor de toekomst.

Gratis Energiescan

Energiek Moerdijk biedt lokale ondernemers een gratis energiescan aan. Deze is ook geschikt voor kleine ondernemers. De voordelen op een rij:

  1. Een energieambassadeur van Energiek Moerdijk komt bij u langs voor een volledige energiescan van uw bedrijfspand. Hij denkt met u mee en kent de nieuwste technieken om uw bedrijf energiezuinig te maken.

  2. U krijgt een helder rapport, inclusief een overzicht van energielekken en advies over de beste energiemaatregelen voor uw bedrijf.

  3. Uitleg over de het gratis startabonnement van de Milieubarometer: een tool voor klimaat- en kostenbewust ondernemen. (Aangeboden door de Gemeente Moerdijk tot en met 31 december 2019).

  4. Een overzicht van financiële regelingen die u kunt gebruiken om te verduurzamen.


Vraag direct de gratis energiescan aan!

Bent u ondernemer in de gemeente Moerdijk en wilt u energie besparen? Vraag de gratis energiescan aan via www.energiekmoerdijk.nl, info@energiekmoerdijk.nl of bel 06-81914455.