Ga je voor veilig of neem je het risico?

  1. Homepage
  2. Ondernemersverhalen
  3. Ga je voor veilig of neem je het risico?
Ga je voor veilig of neem je het risico?

Ga je voor veilig of neem je het risico?

‘Eerlijk advies draait uiteindelijk om de medewerker die veilig kan werken’ dat is het motto van de sympathieke ondernemer Rodney Sebregts, eigenaar van R3B Safety & Rescue. Gestart in Oosterhout en sinds drie jaar gevestigd in een prachtig pand aan de Blokweg in Zevenbergen. Door de komst van R3B Safety & Rescue is de gemeente Moerdijk een toonaangevend kennisinstituut op het gebied van veiligheid, redding en hulpverlening in het werkgebied van de industrie en de hulpdiensten rijker.

“Veiligheid op de werkvloer is vaak ‘een ondergeschoven kindje’ bij bedrijven terwijl het essentieel is voor medewerkers om hun werk goed en veilig te kunnen doen”, aldus Sebregts. Om bedrijven te ontzorgen op dit gebied, bied R3B Safety & Rescue een totaaloplossing van service tot training tot equipment. Door hun uitgebreide materie- en productkennis is R3B Safety & Rescue in staat om hun klanten van deskundig advies te voorzien over oplossingen die echt werken.

Het accent ligt bij R3B Safety & Rescue op industriële risico’s op hoogte, in besloten ruimtes en nabij water. Hoe complexer hoe liever en alles afhankelijk van de locatie. Internationaal, nationaal en ook lokaal met een aantal bedrijven op het Haven- en Industrieterrein wordt er succesvol samengewerkt.

De wens is om de samenwerking lokaal verder uit te breiden. Ook de ZZP-er is als individu van harte welkom voor trainingen in het 1350 m2 tellende oefencentrum met showroom en trainingsruimtes met een hoogte van wel 18 meter.

 

Elkaar helpen om samen te groeien


Sebregts is groot voorstander van samenwerken en continu op zoek naar complementaire bedrijven om dezelfde klant te helpen met elkaars versterkende expertise. Klanten uitwisselen onderling. Elkaar helpen om samen te groeien. Dit alles vanuit een onderlinge ‘klik’ en bij voorkeur lokaal, waardoor je door de korte afstanden snel kunt schakelen en de kosten kunt drukken.

Wat R3B lokaal kan halen, wordt lokaal gedaan. Mits het past binnen de visie van het bedrijf. Denk aan de catering voor interne trainingen en events door Happy Dees, drukwerk door De 11e druk of alle elektra in het pand wat aangelegd is door Heijligers Installaties en periodiek door hen gekeurd wordt.

Inzicht in welke ondernemers er allemaal in de gemeente Moerdijk zijn heeft Sebregts nog niet, maar hij hoopt dit wel te krijgen door een initiatief als het online platform inmoerdijk.nl. Het biedt hem en andere ondernemers de kans om elkaar in een veilige omgeving beter te leren kennen, elkaars netwerk te leren kennen en je eigen naamsbekendheid op te bouwen.

Een mooie kans op nieuwe ontmoetingen en lokale samenwerkingen


Kortom, een mooie kans op nieuwe ontmoetingen en lokale samenwerkingen. Iets waar een dynamisch bedrijf als R3B Safety & Rescue voor open staat. Zeker gezien het feit dat Sebregts constant op zoek is naar operationeel personeel die dezelfde service en kennis hebben die R3B Safety & Rescue uit wil stralen. Op inmoerdijk.nl hoopt hij dit te vinden. Samen komen tot een gepaste oplossing voor de klant, dat is wat hem drijft en het allermooiste aan ondernemen vindt.

Dus ga je voor ‘veilig’ en blijf je zitten waar je nu zit? Of neem je net als Sebregts het ‘risico’ en zet je die eerste stap buiten je comfortzone naar nieuwe kansen en mogelijkheden? Kies je voor het laatste; maak dan nu gratis je eigen ondernemersprofiel aan op https://inmoerdijk.nl/ en versterk samen de lokale economie. Je gegevens zijn bij ons veilig!