Peter van de Wiel

Lekker Bourgondisch Bezig
  • 79 bezoek(en)

Over Peter van de Wiel

Café De Bakkerij,
Al ruim 30 jaar is Café De Bakkerij een begrip in Zevenbergen en omstreken.Peter van de Wiel nam het café in 2011 over. Het assortiment van speciaal bieren (ca150) is ruim toegenomen.Veel live muziek en een uitgebreide borrelkaart.

 

Café De Bakkerij, heerlijk kennismaken!


 

Ruim 30 jaar is Café De Bakkerij een begrip in Zevenbergen en omstreken. Nadat Peter van de Wiel het café in 2011 overnam, is het assortiment van speciaal bieren in de afgelopen jaren toegenomen.


 

Het Café, bekend met zijn  logo, ging van 30 naar 180 verschillende soorten biertjes. Hierdoor is Café De Bakkerij naast muziek café met veel live optredens, ook een echt speciaal bier café geworden met een breed assortiment. Het enige wat ontbrak was een eigen bier.


 

Na een aantal gezellige avonden in het café met goede vriend Fred Farla ontstond het idee om zelf bier te gaan brouwen. Allereerst begon het brouwen als hobby. Na lang wachten, diverse pogingen en veel lol, is ons bier van eigen recept ontstaan. Het eerste bier van 6% hebben we Blond Sneetje genoemd. Vervolgens is het assortiment uitgebreid en beschikken we inmiddels over diverse soorten bieren. Wekelijks brouwen we met veel plezier in de Kerkstraat in Zevenbergen, waar de brouwerij is gevestigd. Het enige wat daarna nog ontbrak was een naam voor de brouwerij. Met de Bakkerij als thuisbasis was de naam ‘’Brood’’ voor onze brouwerij snel geboren.


 


 

 


 

 


 

 


 

Brouwerij Brood past prima bij het bekende logo waar Café De Bakkerij bekend om staat. Als u wilt kennis maken met onze ‘’Brood’’ bieren, dan bent u van harte welkom bij Brouwerij Brood of Café De Bakkerij in Zevenbergen.


 

 


 

Wij hopen dat u geniet van de diverse bieren! Geniet vooral met maten!


 

 


 

Proost van de bierbrouwers Fred en Peter!


 

 


 

 


 

 


 
Consult Q&A

Get answers to your queries now

Ask Question

Questions

No query answered yet.