Golden Tulip Zevenbergen Hotel

  • 242 bezoek(en)

Over Golden Tulip Zevenbergen Hotel

'Ontdek culinaire verwennerij, uitstekend slaapcomfort en persoonlijke service!'

Alle 75 stijlvol ingerichte kamers en suites zijn voorzien van alle moderne gemakken en bieden uitstekend slaapcomfort en gratis draadloos internet.

 

Welkom in Golden Tulip Hotel Zevenbergen


 

Goed toeven


 

Hotel Zevenbergen ligt op een kruispunt van fietspaden en doorgaande wegen. Voor het zakendoen is het een fijne plek op een steenworp afstand van je bestemming in Moerdijk, Breda of Rotterdam.


 

Hoe zakelijk je dag ook is: eet, ontspan en slaap lekker in onze sfeervolle kamers. Of neem je relatie mee naar Restaurant De 7 Bergsche Hoeve. Dat is zakendoen en smaakvol lunchen of dineren tegelijk.


 

Bezoek je ons hotel om een goede uitvalsbasis te hebben voor een paar dagen vakantie? Trek het mooie natuurgebied De Biesbosch in. Of fiets naar Willemstad en Breda. Liever iets verder weg? Antwerpen lonkt en Zeeland wuift.


 

Hoe actief je dag ook is, je komt tot rust in onze gezellige kamers.


 

Goed slapen


 

We hebben 75 kamers en je kunt kiezen uit: standaard, comfortable business, deluxe en executive suite. De een is wat luxer, de ander wat eenvoudiger. Net waar je zin in hebt. Maar één ding hebben ze gemeen: in alle rust en met alle comfort slaap je lekker.


 

 


 

Specialiteiten

  • Hotels en pensions

Foto gallerij

Consult Q&A

Get answers to your queries now

Ask Question

Questions

No query answered yet.