Ken je omgeving én elkaar. Samen kom je verder!

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. Ken je omgeving én elkaar. Samen kom je verder!
Ken je omgeving én elkaar. Samen kom je verder!

Ken je omgeving én elkaar. Samen kom je verder!

De Randstad loopt over, miljoenen buitenlandse toeristen komen er in de komende jaren aan en ons gebied heeft de toekomst. Mooie kans om met elkaar dit gebied te ontwikkelen tot een nieuwe aantrekkelijke bestemming waar iedereen een graantje van mee kan pakken!”, aldus Daniëlle Kloeg (47), eigenaar van DKTS United Travel.

Ken je omgeving

De gemeente Moerdijk is rijk aan geschiedenis, cultuur en economie, zoals de vestingsteden Klundert en Willemstad, de verdedigingslinie en de vierde grootste binnenhaven van Europa die interessant zijn voor de buitenlandse toerist. Zo ook in de regio. “Er is zoveel meer dan alleen tulpen en klompen. Er zijn deltawerken, bevers in de Biesbosch en je hoeft niet helemaal naar Rome, want in Oudenbosch kun je je Roomse hart ophalen” vertelt de trotse eigenaresse van DKTS.

Allemaal bezienswaardigheden die gewild zijn bij buitenlandse toeristen, ook die in onze gemeente aan wal komen. Zij besteden, vaak in korte tijd, geld in onze gemeente, dus ook aan uw product. DKTS heeft in opdracht van Waterpoort samen met lokale ondernemers arrangementen samengesteld voor deze toeristen. Arrangementen die straks ook bij de lokale ondernemers te boeken zijn.

Je hebt elkaar nodig!

“Arrangementen zijn ketenproducten. Ontbreekt er een schakel in de keten, dan kan de tour niet gemaakt worden. Samenwerking en flexibiliteit van ondernemers is hierin noodzakelijk. Je hebt elkaar keihard nodig!” zegt Kloeg enthousiast.

Kansen benutten en mogelijkheden zien, dat is aan Daniëlle goed besteed. Het ondernemersbloed is haar met de paplepel ingegoten, dus dat zij haar eigen onderneming zou starten stond vast. Al jong wist ze dat ze reisleidster wilde worden en in mei 2000 was haar eigen bedrijf DKTS een feit.

Nieuw concept, nieuwe markt

DKTS United Travel; een reisorganisatie gespecialiseerd in luxere & bijzondere reizen op maat, met Golfstaten als specialisme. Klanten kwamen uit heel het land en werden online en offline geholpen. In 2016 heeft Kloeg wederom de stoute schoenen aangetrokken en is ze reiscafé Travelicious gestart. Een nieuw concept waarmee ze tot eind 2018 als reisbureau (tussenpersoon) de lokale markt bediende met reizen over de hele wereld.

Een moedige stap die ook lokaal de deuren voor haar heeft geopend. Door het reiscafé in het centrum van Zevenbergen en haar werkzaamheden voor Waterpoort is ze via de gemeente in aanraking gekomen met de riviercruisemarkt.

Nieuwe samenwerkingen

Een opkomende markt waar veel kansen liggen voor de ondernemers in de gemeente Moerdijk, maar ook daarbuiten. Daniëlle is gevraagd om een boekbaar excursieprogramma te ontwikkelen voor de internationale riviercruisemarkt en het trainen van meertalig sprekende gidsen. Een mooie uitdaging, maar aan twee handen had ze niet genoeg. Ze heeft lokaal o.a. de samenwerking met Pelikaan Reizen gezocht.

Kloeg is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Dus, bent u ondernemend, woonachtig in het Waterpoortgebied, heeft u een goede beheersing van de Engelse of Duitse taal en interesse om als lokale gids aan de slag te gaan? Of bent u dé ondernemer die vol verve zijn of haar leefomgeving aan de wereld wil tonen! Stuur dan een mail voor meer informatie naar info@dkts.nl