Menselijk ondernemen

  1. Homepage
  2. Ondernemersverhalen
  3. Menselijk ondernemen
Menselijk ondernemen

Menselijk ondernemen

Vanuit vrijheid delen en verbinden

“Eigen baas zijn en geen belemmeringen voelen om voor het grotere geheel te gaan”. Dat was de drijfveer van de jonge ondernemer Yorick Zandee, eigenaar van YZCommunicatie uit Fijnaart, om destijds de ondernemerswereld binnen te stappen. Op 26-jarige leeftijd trok hij zijn ‘ondernemersschoenen’ aan, met de overtuiging dat het als ondernemer anders kan. In de online wereld vond hij zijn ‘thuis’ en de vrijheid die hij zocht. Nu, 10 jaar later, geniet hij nog steeds van alles wat het ondernemerschap hem biedt en de ‘persoonlijke’ zakelijke relaties die hieruit zijn ontstaan.

De afgelopen 10 jaar is YZCommunicatie uitgegroeid tot een volwassen bedrijf, waar persoonlijke benadering, gebruikersgemak en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. YZCommunicatie biedt een compleet pakket op maat aan; van webdesign tot online marketing tot online vindbaarheid. Al na gelang de behoefte van de klant. “Out of the box en denken in mogelijkheden, dat is onze kracht!”, aldus Zandee.

Met een werkgebied van Breda tot Rotterdam is Zandee in staat om makkelijk langs te gaan en een goed contact te onderhouden met zijn klant. Fysiek contact is belangrijk om de boodschap van zijn klant te voelen en goed over te kunnen brengen. Op deze manier is YZCommunicatie in staat om te fungeren als ‘marketingafdeling’ van een bedrijf en lange termijn relaties aan te gaan.

Tevens beschikt Zandee over een breed en gevarieerd (lokaal) netwerk. Hij verwijst regelmatig ondernemers aan elkaar door. Niet omdat het moet, maar omdat dit goed voelt voor hem. Hij doet graag iets terug voor de maatschappij en is bij voorkeur klant bij zijn eigen klant. Hij haalt zijn brood bij de plaatselijke bakker en de bakker wordt door hem geholpen met zijn social media strategie. Het menselijke aspect staat voor hem boven het commerciële aspect; we moeten tenslotte allemaal onze boterham verdienen! Fijn als je elkaar op deze manier mag en kan helpen.

 

Zijn behulpzaamheid is ook de gemeente Moerdijk niet ontgaan. Toen de gemeente hem vroeg om samen met een paar collega ondernemers mee te denken over de opzet en inhoud van de ondernemerspagina op de website van de gemeente Moerdijk twijfelde hij geen moment. Hij dacht mee vanuit zijn expertise, maar ook als lokaal ondernemer van de gemeente Moerdijk.

De ondernemerspagina op de website van de gemeente Moerdijk krijgt de komende maanden zowel qua opzet als content een facelift. Streven is om in de zomer van 2018 een frisse nieuwe ondernemerspagina te lanceren die qua informatievoorziening aansluit bij de behoefte van onze lokale ondernemers.

De gemeente is erg blij met ondernemers als Zandee. Lokale ondernemers die de samenwerking opzoeken, zowel met de gemeente als onderling. Ondernemers die meedenken en samen willen groeien!

Ben je een lokale ondernemer in de gemeente Moerdijk en op zoek naar een nieuwe lokale samenwerking? Maak dan nu gratis je eigen ondernemersprofiel aan op https://inmoerdijk.nl/ en versterk samen de lokale economie!