Met elkaar en van elkaar leren

  1. Homepage
  2. Ondernemersverhalen
  3. Met elkaar en van elkaar leren
Met elkaar en van elkaar leren

Met elkaar en van elkaar leren

In een snel veranderende wereld worden netwerken van jonge mensen steeds belangrijker. Die veranderende wereld vraagt andere vaardigheden en een nieuwe manier van denken: in oplossingen! Dat kan bij uitstek bij Junior Chamber International (JCI) Nederland. JCI is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

Bij JCI delen ze de overtuiging dat je jezelf en de wereld om je heen moet verbeteren. JCI biedt haar leden daarom volop ontwikkelkansen en stelt hen in staat blijvende positieve veranderingen in zichzelf en de samenleving teweeg te brengen.

Wist jij dat er binnen de gemeente Moerdijk ook een JCI club bestaat?


JCI Volcke Rack, ook wel bekend onder de oude naam Junior Kamer Volcke Rack, is een actieve club van ondernemers en ambitieuze professionals uit de regio Moerdijk. Deze kamer is al jarenlang actief en heeft in de afgelopen jaren diverse maatschappelijke bijdragen geleverd in de gemeente Moerdijk. Deze projecten zijn voor de leden van JCI zeer leerzaam en nuttig.

Enkele voorbeelden zijn: de bibliotheek in Zevenbergen die een dislectiekast gekregen heeft, de Niervaert in Klundert heeft een gehandicaptenlift gekregen en kinderen uit gezinnen die gebruik maken van de voedselbank mogen gratis zwemmen in de Niervaert. De zwembaden in Fijnaart en Willemstad hebben van JCI Volcke Rack een bijdrage ontvangen om deze zwembaden in stand te kunnen houden en Fort Sabina en de Truckersdag voor gehandicapten kon ook rekenen op een mooi sponsbedrag.

Wil jij in een veilige omgeving leren, uitproberen en jezelf ontwikkelen?


JCI Volcke Rack staat bekend als leuke, gezellige, maar vooral ook actieve Kamer. Er is veel kennis aanwezig over wat er speelt binnen de gemeente Moerdijk op ondernemers- en maatschappelijk gebied. Vrijheid en veiligheid zijn belangrijke waarden binnen deze Kamer. Tegen een kleine jaarlijkse bijdrage ben je vrij om zoveel tijd in de Kamer te steken als je zelf wil. Je mag in een veilige omgeving leren, uitproberen, nieuwe ideeën inbrengen en je creativiteit laten bloeien.

Een uitgelezen mogelijkheid als je tussen de 18 en 40 jaar jong en een ondernemer bent, die op zoek is naar nieuwe verbindingen, zijn of haar zakelijke en sociale netwerk wil verdiepen, zichzelf wil ontwikkelen en bijdrage wil leveren aan een positieve verandering in je omgeving.

Ben jij die ondernemer?
Kom naar ons kennismakingsevent op 31 mei (http://www.jcivolckerack.nl/ledenevent) of neem gerust contact met ons op via secretariaat@jcivolckerack.nl en wij laten je snel weten wat jij voor ons en wij voor jou kunnen betekenen!