Nieuwe website VVV Moerdijk online

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. Nieuwe website VVV Moerdijk online
Nieuwe website VVV Moerdijk online

Nieuwe website VVV Moerdijk online

De compleet nieuwe website van VVV Moerdijk (www.vvvmoerdijk.nl) is vanaf nu online. Met dit platform inspireren we toeristen, bezoekers en inwoners voor een geslaagd bezoek aan onze gemeente. Dankzij de verbinding met onze nieuwe social mediakanalen op Instagram en Facebook bereiken we samen een nog groter publiek. De komende weken vullen we de website aan met beeldmateriaal en zetten we de technische puntjes op de i.

Wat is er nieuw?

“Het wordt makkelijker. En overzichtelijker. En completer. Wie onze nieuwe website bezoekt vindt meer dan alleen een schat aan informatie. Op geheel eigen wijze inspireren we toeristen, bezoekers en inwoners tot een ontdekkingstocht door heel Moerdijk”, legt wethouder Thomas Zwiers uit. “Van events tot attracties, van overnachten tot toegankelijke fiets-, vaar- en wandelroutes. Op elk moment vormt vvvmoerdijk.nl de basis voor een geslaagd bezoek aan onze gemeente.”

Terwijl onze nieuwe social mediakanalen op Instagram (instagram.com/vvvmoerdijk) en Facebook (https://bit.ly/2Y2zGI2 ) onze boodschap versterken en zorgen voor een groter bereik, zorgt onze nieuwe huisstijl voor meer herkenbaarheid van en kruisbestuiving tussen onze producten en communicatiemiddelen.

Koppeling met Route.nl

Historische vestingsteden omringd door forten, uitgestrekte poldervlaktes. Natuurgebieden en een moderne haven. Kleine dorpjes en stadjes, samen verbonden door rivieren, kreken en natuur. Te voet, op de fiets of per boot, een groot aanbod aan routes in en rondom Moerdijk mag niet ontbreken. Door de koppeling met Route.nl vinden bezoekers gemakkelijker hun weg, zowel online als offline.

Aanmelden en promoten evenementen nog eenvoudiger

Wie zijn aankondiging voortaan mailt naar evenementen@vvvmoerdijk.nl is er van verzekerd dat deze terechtkomt bij vier belangrijke Moerdijkse ‘spelers’: ondernemersvereniging Centrum Zevenbergen, Cultuur Moerdijk, VVV Moerdijk en bibliotheek VANnU. Zij zorgen er op hun beurt voor dat het via de juiste kanalen gedeeld wordt, met als resultaat een ruimer actueel aanbod, betere service en een groter bereik.

Sterke binding

Met onze nieuwe manier van werken willen we zorgen voor een sterke binding met onze toeristen, bezoekers, inwoners én ondernemers. We zijn voor alle partijen toegankelijk en zoeken naar een oplossing om 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar te zijn. Met een Engelstalige versie van de website bedienen we straks ook anderstalige bezoekers.
Deze versie van de nieuwe website lanceren we begin juni.

Kansen voor ondernemers

Ondernemers en organisatoren van evenementen kunnen bij ons terecht voor een eigen detailpagina met daarop algemene informatie over hun locatie of event. Door ook ruimte te maken voor arrangementen, evenementen, activiteiten en andere initiatieven versterken we de verbinding onderling én met VVV Moerdijk (onderdeel van gemeente Moerdijk). Samen de krachten bundelen voor een zo aantrekkelijk mogelijk Moerdijk, dat is ons doel!