Ondernemerspeiling gaat van start

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. Ondernemerspeiling gaat van start
Ondernemerspeiling gaat van start

Ondernemerspeiling gaat van start

Hoe is het gesteld met het ondernemers- en vestigingsklimaat in onze gemeente? Sluit de dienstverlening aan op behoeften van Moerdijkse ondernemers Gemeente Moerdijk verzorgt de komende periode een ondernemerspeiling. Hierin worden alle ondernemers bevraagd over de dienstverlening en het ondernemersklimaat. De resultaten worden gebruikt voor de verbetering van de dienstverlening van de gemeente.

Dienstverlening en ondernemersklimaat

Een onafhankelijk bureau is uitgenodigd om het onderzoek te verzorgen. De ondernemers in onze gemeente worden uitgenodigd om ons te laten weten wat ze van het de dienstverlening en het ondernemersklimaat vinden. Ze worden bevraagd over uiteenlopende onderwerpen, zoals de bedrijfsomgeving, de relatie met de gemeente en het economisch beleid.

Alle ondernemers kunnen deelnemen

Alle ondernemers in gemeente Moerdijk zijn uitgenodigd om deel te nemen. De uitnodigingen worden per post en per mail verzorgd. Ook is de ondernemerspeiling te vinden op www.moerdijk.nl/ondernemerspeiling2019.

Maak kans op een profiel in de nieuwsbrief van In Moerdijk

Onder alle volledig ingevulde formulieren worden drie ondernemersverhalen verloot. Gemeente Moerdijk bezoekt daarvoor de winnaars voor een leuk interview en een mooie foto en vervolgens wordt dit ondernemersverhaal gedeeld op het online platform ‘In Moerdijk’. Zo kunnen bedrijven hun zichtbaarheid vergroten bij mede ondernemers. Alle deelnemers maken even veel kans om dit te winnen.