Release Brabant Eenmanszaak

Yoga & massage
  • 78 bezoek(en)

Over Release Brabant Eenmanszaak

Mindfulness voor groepen en bedrijven, yogalessen gebaseerd op de dynamische vorm van de Ashtanga of ontspannende easy flow voor lichaam en geest. Bij Release Brabant bepaal je zelf wat het beste bij jou of jouw bedrijf past.

Ashtanga yoga flow

Ashtanga yoga is een uitdagende, dynamische yogavorm waarin je lichaam en geest verbindt door een diepe en bewuste ademhaling. Daarbij staat ook de terugkerende cyclus centraal. We beginnen altijd met staande houdingen, gaan zittend verder en eindigen in liggende houdingen. De houdingen vloeien als vanzelf in elkaar over. Elke les heeft zijn eigen onderwerp waaruit je de kracht, balans, rust en ontspanning kunt halen.

Easy yoga flow

Bij easy yoga flow draait het juist om de zachte stretch van het lichaam en word je bij elke houding bewust van de spanningen in je lichaam. Door de focus op de ademhaling stel je jezelf in staat om vanuit die spanningen los te laten waardoor je lichaam én geest na afloop van deze les geheel ontspannen aanvoelen.

Bedrijfsmindfulness

Mindfulness staat voor de kracht van het hier en nu. Door middel van beweging en meditatie, gecombineerd met ademhaling, geef je jezelf de kans terug te komen in het moment van nu. Dankzij de verbinding met de groep voel je opnieuw de kracht samen verder te werken. Daarom is mindfulness ook zeer geschikt voor zakelijke groepen.

8 redenen waarom bedrijfsyoga of -mindfulness een must is

  1. Geeft betere fysieke conditie

  2. Verbetert concentratie

  3. Helpt beter omgaan met stress

  4. Verbetert het immuunsysteem

  5. Verbetert de productiviteit

  6. Verbetert de algehele tevredenheid

  7. Maakt slimmer

  8. Helpt beter te slapen


Interesse?

Heb je interesse in (helende) yoga of mindfulness of wil je graag meer weten over de basisdisciplines? Contacteer Nathalie of bezoek een van de lessen. Alle lessen vinden plaats in groepsverband en zijn in overleg ook mogelijk voor specifieke groepen, individuelen en/of op locatie.
Consult Q&A

Get answers to your queries now

Ask Question

Questions

No query answered yet.