Toeristisch Fonds Moerdijk, ook voor u!

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. Toeristisch Fonds Moerdijk, ook voor u!
Toeristisch Fonds Moerdijk, ook voor u!

Toeristisch Fonds Moerdijk, ook voor u!

Het in 2016 opgerichte Toeristisch Fonds Moerdijk (TFM) staat voor verbinding van onze prachtige gemeente en richt zich op het versterken van de positie van onze regio op toeristisch-recreatief gebied. Bent u als ondernemer actief binnen de sector en op zoek naar financiële support voor uw idee of activiteit? Dan staat TFM voor u klaar met ondersteuning, een groot netwerk en eventueel de juiste financiële middelen.

Samen met de gemeente Moerdijk bundelt TFM de krachten uit alle kernen van onze gemeente om dit vergeten stukje Brabant beter onder de aandacht te krijgen. Alle ondernemers binnen de sector zijn hierbij welkom. Een bloeiende, levendige gemeente met meer omzet voor alle ondernemers, daar gaan we voor!

Deel uw ideeën, projecten, activiteiten en evenementen


TFM stimuleert ondernemers om ideeën, projecten en activiteiten uit te werken die kunnen bijdragen aan de promotie van de gemeente Moerdijk. Waar vroeger ideeën konden stranden door een tekort aan geld of door gebrek aan daadkracht, krijgt u nu de mogelijkheid subsidie aan te vragen bij TFM. Kortom: projecten of ideeën kunnen daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Subsidie aanvragen


Alle ondernemers kunnen een stimuleringssubsidie aanvragen bij TFM, bijvoorbeeld voor projecten of activiteiten. Het bestuur zal elke aanvraag voor een subsidie toetsen aan de hand van vastgestelde criteria en er zal gekeken worden naar haalbaarheid en de kans op voortzetting in de toekomst. Vraag nu uw subsidie aan!

Neem deel aan de bijeenkomsten


TFM nodigt alle ondernemers in de toeristisch-recreatieve sector uit om deel te nemen aan bijeenkomsten om samenwerking optimaal mogelijk te maken. Daarmee wil het fonds, samen met u, tot een krachtig platform komen om van de gemeente Moerdijk een nog aantrekkelijker gemeente te maken.

Contact


Heeft u vragen voor het Toeristisch Fonds Moerdijk of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen. Volg TFM ook op Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief door te mailen naar TFMoerdijk@gmail.com