VisitBrabant: samen maken we Brabant

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. VisitBrabant: samen maken we Brabant
VisitBrabant: samen maken we Brabant

VisitBrabant: samen maken we Brabant

Het gaat goed met toeristisch Brabant: zowel de leisure toerist als de zakelijke toerist weet onze provincie steeds beter te vinden. Dat merken we ook in Moerdijk. Ondertussen groeit de toeristisch-recreatieve sector verder, mede dankzij de inzet van VisitBrabant. Deze door de provincie opgerichte marketingorganisatie heeft een helder doel: meer bezoekers en meer bestedingen. Sluit u aan, profiteer mee en maak samen Brabant!

VisitBrabant en haar partners maken zich continue sterk voor Brabant. Doorlopende promotie, diverse campagnes als ‘Brabant is Open’, trainingen, nieuwsbrieven en meer. VisitBrabant brengt doorlopend bestemming Brabant onder de aandacht, nationaal en internationaal. Via de professionele reisindustrie, pers, bloggers en vloggers of rechtstreeks richting de consument.

Daarbij combineert VisitBrabant steeds het grote en bekende Brabantse aanbod met het minder bekende aanbod - liefst binnen themalijnen. Zo positioneert de organisatie Brabant als een aantrekkelijke bestemming voor een meerdaags verblijf.

Routebureau


Brabant is de routeprovincie bij uitstek. Elk jaar worden zo’n 94 miljoen fiets- en wandeltochten ondernomen in onze provincie. Ook ruiter-, mtb- en vaarroutes doen het goed. Samen zorgen deze tochten voor meer dan 196 miljoen euro aan bestedingen. Op zoek naar meer verbinding met de fietsende passanten? Thematische routes, waarbij locaties, ondernemers en bezienswaardigheden slim met elkaar verbonden worden, bieden u de kans mee te liften op het succes van Brabant.

VisitBrabant Routebureau verzorgt naast routes en bewegwijzering ook de (inter)nationale promotie van Brabant als de routeprovincie via beurzen en haar communicatiekanalen. Als ondernemer kunt u hier terecht voor routekaarten, ondernemerspanelen en kaarten.

Wil je aanhaken bij (thema)routes in Brabant of weten waar voor uw organisatie de routekansen liggen? Neem contact op met het Routebureau en stel uw vraag of deel uw feedback, via 0800 - 405 00 50 of info@routesinbrabant.nl

Wordt partner en profiteer mee!


Als partner van VisitBrabant profiteert u van het totale scala aan diensten en activiteiten. Van uitleg over reviewmanagement, tot online trainingen en maandelijkse maatwerkrapportages. Ontdek alle voordelen op partners.visitbrabant.com