Voorwaarden

  1. Homepage
  2. Voorwaarden
Het platform Inmoerdijk.nl is bestemd voor alle bedrijven die statutair gevestigd zijn in de gemeente Moerdijk.
Het doel van dit platform is het versterken van het lokaal inkopen in de gemeente Moerdijk, door de lokale MKB bedrijven zichtbaar te maken voor andere bedrijven in Moerdijk en de verbinding te leggen tussen de lokale MKB bedrijven in de kernen en de bedrijven op het haven- en industrieterrein.
Uitgangspunt van het platform is om op een neutrale manier informatie te geven over elk bedrijf wat deelneemt aan het platform. Naast algemene bedrijfsgegevens en een indeling per categorie is er in het ondernemersprofiel ook ruimte voor een korte boodschap van de ondernemer zelf over waar het bedrijf voor staat en te bieden heeft.
Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar info@inmoerdijk.nl.
Deelname aan het platform is geheel gratis. Het aanmaken van je ondernemersprofiel kost slechts enkele minuten..
Om een succes te maken van het platform is het van belang dat de informatie over elk bedrijf actueel en juist is. Ieder half jaar ontvangen alle deelnemer aan het platform een mail ter controle van hun eigen gegevens. Eventuele wijzigingen kunnen ook tussendoor al doorgegeven worden via info@inmoerdijk.nl.
Het platform is door en voor ondernemers gemaakt. De gemeente Moerdijk faciliteert.
Op de marktplaats kan de ondernemer zijn of haar behoefte kenbaar maken en vragen stellen. Commerciële uitingen en reclames, zoals het aankondigen van events etc., zijn niet toegestaan.
De categorieën van InMoerdijk zijn gebasseerd op de indeling van de KVK. Mocht het niet duidelijk zijn onder welke categorie het bedrijf valt, bekijk dan de inschrijving bij de KVK.

Load More