VVV Moerdijk, ook voor ondernemers

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. VVV Moerdijk, ook voor ondernemers
VVV Moerdijk, ook voor ondernemers

VVV Moerdijk, ook voor ondernemers

Inspirerende content, beeldende verhalen, interactief design en een eigen identiteit. Met de nieuwe website van VVV Moerdijk als basis verschuift de focus van informatie- naar inspiratiebron voor toeristen, bezoekers én inwoners. Met meer eenheid, herkenbaarheid en mogelijkheden als resultaat. Ook in de toekomst versterkt VVV Moerdijk het toeristisch product Moerdijk, want onze gemeente zit vol kansen!

Bent u actief in de toeristisch-recreatieve sector en verrijken uw (professionele) activiteiten het aanbod of zoekt u bijvoorbeeld naar een sparringpartner? VVV Moerdijk plaatst graag uw activiteit, locatie of nieuws op zijn kanalen en staat altijd open voor ontwikkelingen, ideeën of samenwerkingen.

Aanvraag brochures


VVV Moerdijk publiceert diverse attractiekaarten met plattegronden, fietsroutes en flyers. Ontvangt u graag foldermateriaal zodat u uw gasten goed voorbereid op pad kunt sturen? Mail dan naar vvv@moerdijk.nl en geef in uw e-mail aan welke brochures u graag van VVV Moerdijk ontvangt. Een actueel overzicht met alle aan te vragen folders vindt u hier.

Aanpassen of verwijderen bestaande pagina


Staat uw locatie of activiteit al op de vvvmoerdijk.nl? Klopt de daar vermelde info niet (meer) of wilt u uw locatie of activiteit volledig verwijderen van de website? Neem dan contact op met VVV Moerdijk door te mailen naar vvv@moerdijk.nl Een medewerker neemt in dat geval persoonlijk contact met u op zodat VVV Moerdijk zeker weet dat uw wensen goed worden doorgevoerd.

Aanmelden locatie of activiteit


Bent u nieuw in onze gemeente of staat uw locatie of activiteit nog niet op vvvmoerdijk.nl? Neem dan zeker contact op met VVV Moerdijk. De medewerkers zetten uw item graag op de website. Meer informatie over wat VVV Moerdijk voor u kan betekenen vindt u op de website van VVV Moerdijk. (

Aanmelden evenementen


Organiseert u een evenement binnen onze gemeentegrenzen, is uw evenement voor iedereen toegankelijk en richt uw evenement zich niet alleen op Moerdijkse inwoners? Dan plaatst VVV Moerdijk uw event graag in zijn eventkalender! Ga naar de pagina ‘Aanmelden evenementen’ op de website van VVV Moerdijk voor meer informatie over het aanmelden van evenementen.

Samen vooruit


Arrangementen, routes, samenwerkingen of andere ideeën. VVV Moerdijk denkt graag met u mee en staat open voor samenwerkingen met ondernemers, verenigingen, stichtingen en andere partijen. Als onderdeel van gemeente Moerdijk heeft VVV Moerdijk een groot netwerk en kan de organisatie u verbinden aan diverse partijen die u kunnen helpen uw dienst of product verder op de kaart te zetten. Zo maken we ons samen sterkt voor Moerdijk als aantrekkelijke toeristische bestemming voor jong en oud.

Follow us!


Volg VVV Moerdijk ook op Facebook of Instagram