VVV Moerdijk website krijgt een nieuw jasje

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. VVV Moerdijk website krijgt een nieuw jasje
VVV Moerdijk website krijgt een nieuw jasje

VVV Moerdijk website krijgt een nieuw jasje


De informatieve website van VVV Moerdijk (www.vvvmoerdijk.nl) is toe aan verandering. Bezoekers en inwoners zoeken naast informatie ook naar inspiratie. Als VVV Moerdijk willen we zowel inwoners als bezoekers ook in de toekomst blijven uitdagen de gemeente Moerdijk te ontdekken. Dat vraagt om inspirerende beelden, belevenissen, verhalen, events en een nieuwe website.

Nieuwe huisstijl
Wethouder Thomas Zwiers licht toe: ‘Met een nieuwe huisstijl en een nieuwe onlinestrategie wordt VVV Moerdijk vanaf toeristisch seizoen 2019 een platform vol inspiratie, informatie en beleving voor een ontdekkingstocht door heel de gemeente.
Zoals bijvoorbeeld met een bezoek aan tal van bijzondere bezienswaardigheden en events in onze gemeente.’

Dankzij volledige vernieuwing kan de website van VVV Moerdijk inspelen op de trends inde vrijetijdssector. Daarnaast kan de website na vernieuwing ook een belangrijk communicatiemiddel worden binnen Moerdijk Marketing.

Wat gaan we doen?

De komende maanden werken we hard aan een nieuwe website met eigen huisstijl voor VVV Moerdijk. Hierbij behouden we de bestaande naam VVV Moerdijk.

Voor anderstalige bezoekers ontwikkelen we een Engelstalige website onder de aparte URL VisitWillemstad.com. Deze URL koppelen we aan de straks vernieuwde website van VVV Moerdijk. Daarnaast onderzoeken we nog de mogelijkheid ook een Duitstalige webversie te ontwikkelen.


Author Avatar

About Author