Zwemmen voor een jarige. Doe je mee?

  1. Homepage
  2. Geen onderdeel van een categorie
  3. Zwemmen voor een jarige. Doe je mee?
Zwemmen voor een jarige. Doe je mee?

Zwemmen voor een jarige. Doe je mee?

Lions Zevenbergen organiseren voor de tweede maal het Zwemfestijn, editie 2019, op zaterdag 23 maart vanaf 13.30 uur in het zwembad de Niervaert in Klundert. Teambuilding of gewoon iets gezamenlijk met uw medewerkers doen? Organiseer en vooral sponsor uw medewerkers en laat hen zo veel mogelijk baantjes trekken in 30 minuten, voor het goede doel 'Jarige Job'. Team - en conditiebuilding tegelijkertijd en ook nog iets voor het goede doel doen! Super toch! Meld u aan op www.zwemfestijnmoerdijk.nl

Lionsclub Zevenbergen e.o. gaat ook aanstaand jaar weer een zwemmarathon organiseren. Nu niet alleen voor basisschool leerlingen maar ook voor anderen, zoals personeelsverenigingen, sportclubs en ondernemers. Wellicht is dat voor u een leuke gelegenheid om dit als teambuilding of gewoon voor de lol voor uw werknemers/leden te organiseren. En daarbij een goed doel te ondersteunen.

De opbrengst van deze zwemmarathon is ditmaal bedoeld om kinderen (bij voorkeur uit de gemeente Moerdijk), waarvan de ouders niet in staat zijn voldoende middelen bij elkaar te krijgen om hun kind een leuke verjaardag te bezorgen. Samen met de reeds lang bestaande stichting Jarige Job willen wij de ouder daarin ondersteunen. Door het geven van een feestpakket met onder meer daarin een cadeau en feestartikelen en zelfs een mix voor een taart.

“Zwemmen voor een jarige” zal plaatsvinden op twee data (de tweede onder voorbehoud):

  • Zaterdagmiddag 23 maart 2019, in het zwembad “de Niervaert” te Klundert

  • Zaterdag 22 juni in het buitenbad van het zwembad Het Buitendiep” in Willemstad.


Je hoeft echt geen Pieter van de Hoogenband te zijn, want een ieder kan meedoen!
Natuurlijk onder goede begeleiding van een teamcaptain.

Wil je meer weten of meedoen? Hier vind je meer informatie: www.zwemfestijnmoerdijk.nl.